Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Sepcial Promotion

O NOUĂ IDENTITATE VIZUALĂ PENTRU SPITALUL CLINIC JUDEȚEAN DE URGENȚĂ CLUJ

 

A fost desemnat câștigătorul concursului de creativitate, inițiat de Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj, desfășurat în perioada 18 februarie - 31 martie 2016. Andrei Cotoi, student în anul III la Facultatea de Artă și Design, a intrat în posesia premiului de 1000 de lei, oferit de conducerea instituției. Câștigătorul și-a susținut proiectul final în fața comisiei de jurizare în 31.03.2016.

Principala cerință a fost ca logo-ul să reprezinte dimensiunea spitalului, complexitatea activității (specializări multiple, cercetare, învățământ) și faptul că instituția este un punct de referință pentru zona Transilvaniei. Până la data de 14 martie 2016 au fost trimise, pe adresa secretariatului, aproape 60 de proiecte. Deoarece dintre propunerile primite, niciuna nu a întrunit pe deplin criteriile de evaluare, comisia de jurizare a hotărât să aleagă doi finaliști, cărora li s-a transmis o listă de sugestii pentru optimizarea conceptelor. Concurenții au avut mai apoi o săptămână la dispoziție să vină cu versiuni finale, îmbunătățite, ale logo-urilor. În urma jurizării, câștigător a fost desemnat Andrei Cotoi, student în anul III la Universitatea de Artă și Design: „Sunt recunoscător pentru premiul oferit și pentru aprecierea versiunii mele de logo. Câștigarea acestui premiu va servi ca un bun debut al carierei mele în direcția domeniului vizual. Sper ca aceasta să îmi deschidă noi uși către oportunități de colaborare, care vor permite dezvoltarea mea pe plan profesional”.

Comisia de jurizare a fost alcătuită din reprezentanți ai spitalului, dar și din specialiști în domeniu: Ec. dr Petru Șușca, manager SCJU Cluj — președinte, Mst. Monica Costin, director de îngrijiri  SCJU Cluj — secretar, Conf. dr Cristina Ghervan, director medical SCJU Cluj, Ec. Delia Dragomir, director financiar-contabil SCJU Cluj, Prof. univ. dr Ștefan Florian, Consiliul de administrație SCJU Cluj, Prof. univ. dr Ioan Hosu, Universitatea Babeș-Bolyai, Arh. Dan Clinci, Consiliul Național al Ordinului Arhitecților din România, Conf. univ. dr Laszlo Bencze, Universitatea de Artă și Design.

Dan Clinci, arhitect, vice-președinte OAR Transilvania și membru al juriului este de părere că „această formă de atribuire se bucură de transparență totală și demonstrează intenția beneficiarului de a promova, pe lângă criteriul valoric, corectitudinea și egalitatea de șanse a competitorilor”.

Concursul a fost lansat cu scopul de a stimula propunerile creative ale studenților și de a le oferi o șansă de afirmare. În plus, „crearea unui logo și a unei identități vizuale completează politica managerială de modernizare a Spitalului, prin investiții în infrastructură și în dotarea cu echipamente medicale de înaltă performanță”, a precizat Petru Șușca, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj.

 

Cluj-Napoca, 04.04.2016

COMITETUL DIRECTOR

 

Acceptarea de catre dvs a politicii privind datele cu caracter personal
Nota de acceptare: In conformitate cu normele GDPR, continuarea accesarii acestui site reprezinta acceptul dvs privind folosirea si stocarea datelor cu caracter personal conform regulilor si conditiilor si politicii privind cookies.

Va multumim si va invitam sa vizionati site-ul nostru!