Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Sepcial Promotion

PRECIZĂRI CU PRIVIRE LA INFECȚIA CU HANTAVIRUS LA SPITALUL CLINIC JUDEȚEAN DE URGENȚĂ CLUJ-NAPOCA

 

Pacientul cu inițialele W. M., cetățean suedez, în vârstă de 20 de ani, a fost internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, în secția clinică A.T.I., în perioada 29.07 – 30.07.2016. Pacientul a decedat în 30.07.2016. Fiind un deces survenit la mai puțin de 24 de ore de la internare, cadavrul a fost trimis la Institutul de Medicină Legală, cazul fiind declarat caz medico-legal.

Diagnosticul pus de medicii secției A.T.I. a fost de: „Șoc septic cu punct de plecare probabil digestiv, cu afectare multi-organică, și insuficiență renală acută”. Având în vedere lipsa unui diagnostic etiologic, s-au recoltat probe biologice, care au fost trimise la Spitalul de Boli Contagioase, din Cluj-Napoca, la Spitalul Clinic Cantacuzino și la Institutul Matei Balș, din București.

 

Rezultatele pe care le avem în acest moment INFIRMĂ infecția cu hantavirus.

 

În U.P.U. și în secția A.T.I. ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca s-au aplicat măsurile, procedurile și protocoalele epidemiologice specifice, aprobate la nivelul spitalului.  

 

 

 

 

Cluj-Napoca, 05.08.2016

 

Acceptarea de catre dvs a politicii privind datele cu caracter personal
Nota de acceptare: In conformitate cu normele GDPR, continuarea accesarii acestui site reprezinta acceptul dvs privind folosirea si stocarea datelor cu caracter personal conform regulilor si conditiilor si politicii privind cookies.

Va multumim si va invitam sa vizionati site-ul nostru!