Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Sepcial Promotion

Mst. Costin Monica Luminita

Director de îngrijiri al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca din 2002, până în prezent. Organizează, coordonează și controlează activitatea de îngrijiri din cadrul spitalului. De asemenea, gestionează organizarea și coordonarera serviciul de evaluare și statistică medicală. Desfășoară activități didactice în școli postliceale sanitare, în proiecte europene.

Licențiată a Facultății de Asistență Medicală și a Facultății de Științe Economice. A absolvit două programe de masterat: Administrația afacerilor (Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca) și Managementul sistemului de sănătate (Universitatea București).

A urmat numeroase cursuri și training-uri de specializare; deține un certificat de absolvire a workshop-ului „Introduction to leadership and management for nurses” de la The American International Health AllianceThe Association of University Programs in Health Administration & Thomas Jefferson University, un certificat de absolvire a programului de specializare „Advanced Nurse Specialization Nursing Management”, obținut la Healthcare Leadership Council Baylor University Medical Center. Pe lângă aceste specializări, a urmat cursuri în domenii ca managementul de proiect, auditul intern al calității, managementul calității, comunicare și marketing social. De asemenea, a fost onorată cu numeroase premii și distincții. A participat, dar a și organizat, congrese și conferințe științifice, naționale și internaționale.