Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Sepcial Promotion

Director medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, începând cu luna septembrie 2017. Medic primar medicină de urgență, doctor în științe medicale, cu competente în ecografie generală, ecocardiografie, ecografie intervențională, management sanitar și de proiect, radiopatologie; cu studii universitare de psihopedagogie. Conferențiar universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”, unde desfășoară activități didactice și de cercetare, începând cu anul 2007.

 

În perioada 2013-2017 a fost medic șef al Unității de Primire a Urgențelor din cadrul spitalului. Este autor a numeroase publicații și studii științifice, membru în comisii naționale de specialitate, participant sau organizator de congrese și conferințe științifice, naționale și internaționale, precum și coordonator de proiecte, în special în domeniul medicinei de urgență si al ultrasonografiei la pacientul critic.

 

Acceptarea de catre dvs a politicii privind datele cu caracter personal
Nota de acceptare: In conformitate cu normele GDPR, continuarea accesarii acestui site reprezinta acceptul dvs privind folosirea si stocarea datelor cu caracter personal conform regulilor si conditiilor si politicii privind cookies.

Va multumim si va invitam sa vizionati site-ul nostru!