Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Sepcial Promotion

Cabinete/Farmacii

Cabinete medicina muncii

CABINETELE DE MEDICINA MUNCII

Scurtă prezentare a cabinetelor de medicina muncii: în cadrul Clinicii de Medicina Muncii a Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca funcționează 3 cabinete de medicina muncii destinate consultațiilor de specialitate în regim ambulator. Cabinetele asigură supravegherea medicală, în relație cu riscurile profesionale, în principal, pentru lucrătorii Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca, Institutului Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuță Cluj-Napoca, Institutului Clinic de Urologie și Transplant Renal Cluj-Napoca, dar și ai altor angajatori.

Medic coordonator cabinete medicina muncii: Conf. Dr. Armand Râjnoveanu, medic primar medicina muncii, șeful Disciplinei Medicina Muncii din cadrul Departamentului 4 Medicină comunitară al Facultății de Medicină a Universității de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca. Asistentă medicală coordonatoare: Maria Colceriu.

Structură/ componență: cabinetele sunt deservit de 3 medici primari în specialitatea medicina muncii, doctori în medicină și colaborează cu cabinetul psihologic și laboratorul de explorări funcționale non-invazive din structura clinicii.

Medicii care activează în cabinetele de medicina muncii și programul acestora:

Albert-Ani Doina

Medic primar, doctor în medicină

-

08,00-15,00

Dîngă Maria-Magdalena

Medic primar, doctor în medicină

-

08,00-15,00

Simonescu-Colan Ligia

Medic primar, doctor în medicină

-

08,00-15,00

 

Servicii oferite: consultații medicale în specialitatea medicina muncii în vederea diagnosticării, tratării și recuperării bolilor profesionale și legate de profesie, precum și examinări medicale solicitate în vederea angajării sau de tip control medical periodic, conform legislației de sănătate și securitate în muncă.

Dotări tehnice: spirometrie, inclusiv teste de bronhodilatație, electrocardiografie, audiometrie, testarea vederii cu aparate de tip Viziotest, prelevare probe biologice pentru analize de laborator, consult psihologic.

Activitatea științifică și educațională/ programe: cabinetele de medicina muncii sunt un important centru de pregătire universitară și postuniversitară, participând la formarea studenților la medicină, medicină dentară, respectiv tehnică dentară, în domeniul sănătății ocupaționale, a medicilor rezidenți în specialitatea medicina muncii, dar și specialități conexe, cu stagii de formare în acest domeniu (alergologie, dermatologie, sănătate publică, igienă). Tot personalul medical superior este de nivel doctoral, activitatea științifică fiind concretizată în numeroase publicații științifice prestigioase.

În cadrul cabinetelor de medicina muncii se asigură și servicii de supraveghere medicală de medicina muncii pentru personalul expus la radiații ionizante, prin medici abilitați în acest sens, conform legislației în vigoare.

Coordonate de contact: Str. Clinicilor Nr. 3-5, în incinta clădirii Dermatovenerologie, telefon secretariat: 0264-591942, interior 1184.

Location

Cluj Napoca, Romania

 

Acceptarea de catre dvs a politicii privind datele cu caracter personal
Nota de acceptare: In conformitate cu normele GDPR, continuarea accesarii acestui site reprezinta acceptul dvs privind folosirea si stocarea datelor cu caracter personal conform regulilor si conditiilor si politicii privind cookies.

Va multumim si va invitam sa vizionati site-ul nostru!