Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

Sepcial Promotion

Secții/Compartimente

Medicină Internă I

Descriere:

Secția asigură asistenţă medicală, atât pentru situaţii de urgenţă, cât şi ambulatorii pentru afecţiuni cronice cardiovasculare, respiratorii, digestive, metabolice, reumatologice.

 Componență:

Secţia are în dotare 50 de paturi.

Existenţa, la majoritatea membrilor secţiei a unei a doua specialități, pe lângă aceea de medicină internă – obligatorie – constituie premisele unei asistenţe medicale de înaltă ţinută profesională.

Activitate principală:

În relaţie cu activitatea secţiei clinice de medicină internă, în clinică se practică examinari paraclinice de electrocardiografie, ecografie generală, ecocardiografie transtoracică şi transesofagiană, ecografie de părți moi, ecografie vasculară, probe funcţionale respiratorii.

 Programe:

La nivelul secţiei se desfăşoară activităţi de stagiu practic (clinic) cu studenţi ai Facultăţii de medicină anii IV-V ale seriilor de limba română şi franceză, şi medici rezidenţi în medicină internă sau alte specialităţi, care au în curiculă şi modulul de medicină internă.

De asemenea, se desfăşoară stagiul clinic de semiologie medicală pentru Facultatea de Farmacie, secţia Nutriţie şi dietetică şi activitatea practică a asistentelor medicale de la şcolile postliceale sanitare: „Sfântul Bartolomeu”, „Cristiana” şi „Victor Babeş”.

 

Acceptarea de catre dvs a politicii privind datele cu caracter personal
Nota de acceptare: In conformitate cu normele GDPR, continuarea accesarii acestui site reprezinta acceptul dvs privind folosirea si stocarea datelor cu caracter personal conform regulilor si conditiilor si politicii privind cookies.

Va multumim si va invitam sa vizionati site-ul nostru!